Stucadoorsbedrijf M.Verheij


Noordervaartdijk 24d 1561 PT Krommenie
0620418418 Klik om te bellen

Over Stucadoorsbedrijf M.Verheij

Stucadoorsbedrijf M. Verheij is gevestigd in Krommenie en beschikt over meer dan 15 jaar ervaring. Bij ons bent u verzekerd van uitstekend Stucwerk. We zijn gespecialiseerd in binnen- en buiten stucadoorswerk voor de particulieren en zakelijke markt, in de Zaanstreek, Purmerend, Alkmaar, Haarlem, Heemskerk, Beverwijk Amsterdam e.o. 

Wij staan garant voor hoogwaardige wand- en plafondafwerking, en bieden u een zeer divers aanbod aan pleisterwerk zoals; gladpleisterwerk, sierpleisters, spachtelputz, granol, geschuurde en gladde plafonds, lijsten en ornamenten en ook voor de decoratieve pleisters, zoals bijvoorbeeld Beal Mortex, een waterdicht product, kunt u bij ons terecht.

Wij werken netjes om de overlast te beperken. De vloer wordt voorzien van stucloop en waar nodig wordt afgeplakt. Aan het einde van de werkdag wordt alles netjes achtergelaten.

Wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies gericht op uw situatie en eventuele speciale wensen die u heeft.  We bekijken uw woning, bespreken uw wensen en voorzien u van persoonlijk en professioneel advies over de beste soorten stucwerk en de bijbehorende kosten. 

Stukadoorswerk

Beal Mortex betonlook
Glad stucwerk
Plafond afwerking
Sauswerk
Sierpleisterwerk
Spachtelputz
Spack-spuitwerk

Onze locatie

Stucadoorsbedrijf M.Verheij


Noordervaartdijk 24d 1561 PT Krommenie
0620418418 Klik om te bellen