Spack spuitbedrijf M.B.


Hoofdweg-Zuid 46 2912 EE Nieuwerkerk aan den IJssel
0636563475 Klik om te bellen

Over Spack spuitbedrijf M.B.

Spackspuitwerk, airless latex verfspuiten en stucwerk

Spackspuitbedrijf M.B. u o.a. van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

  • Spackspuiten van muren en plafond
  • Stucwerk / stukadoren van muren en plafond
  • Airless latex verfspuiten van muren en plafond
  • Waterschade herstellen op muren en plafond
  • Reparaties aan muren en plafond
  • Spachtelputz aanbrengen op muren

Spackspuitbedrijf M.B. is een professioneel stukadoorsbedrijf c.q. schildersbedrijf dat u kan helpen met de afwerking van uw muren en/of plafonds. Wij hanteren als motto dan ook: alles voor uw wanden en plafonds.

Wij zijn sinds 2014 actief als bedrijf en wij opereren vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij voeren werkzaamheden bij op locatie bij onze klanten uit in grote delen van Nederland (en tevens België).

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particuliere klanten, als voor zakelijke klanten (bedrijven) en aannemers. Wij werken zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw (renovatie projecten).

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de inzet van ervaren specialisten in hun eigen vakgebied: onze spackspuiter voert spackspuitwerk uit, de stukadoor verzorgt het stucwerk en de schilder verft uw muren en plafonds d.m.v. latex spuitwerk. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die u wenst.

Wij plakken altijd netjes af voorafgaand aan de klus, zodat uw eigendommen beschermd worden en ruimen ook weer op voor vertrek. Binnen een korte tijd realiseren wij voor uw een mooie afwerking van muren en plafonds.

U kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen als u interesse heeft in het laten uitvoeren van klus, het ontvangen van een offerte hiervoor of als u vragen heeft m.b.t. het afwerken van muren en plafonds. Wij denken graag met u mee.

Wij zijn uiteraard telefonisch te bereiken, per e-mail of u kunt eenvoudig een contactformulier op onze website invullen. Normaliter nemen wij (op werkdagen) dan binnen 24 uur contact met u.

Kortom: wilt u uw wanden en plafond laten verven of stucen? Gaat u verbouwen of verhuizen? Dan zijn wij u graag van dienst!

Spackspuitwerk, airless latex verfspuiten, stucwerk, waterschade herstellen .. kortom: alles voor uw muren en plafonds

Foto's

Stukadoorswerk

Glad stucwerk
Plafond afwerking
Sauswerk
Sierpleisterwerk
Spachtelputz
Spack-spuitwerk

Onze locatie

Spack spuitbedrijf M.B.


Hoofdweg-Zuid 46 2912 EE Nieuwerkerk aan den IJssel
0636563475 Klik om te bellen